Brežice, Artiče, idilična, unikatna hiša

  • Hiša
  • Posavska, Brežice, Artiče
496.000
  • Šifra oglasa: 335
  • Velikost: 247.00 m2
  • Tip nepremičnine: Hiša
  • Zgrajeno: leta 2006

V osrčju narave vam želimo predstaviti edinstveno, idilično hiško, ki s svojim italijanskim pridihom ponuja nekaj drugačnega. Rustikalni videz nas pričaka že ob vstopu v hišo, ki nam odpira pogled v odprt dnevno-bivalni prostor z izhodom na teraso v objemu zelenja. Kulinarične ideje imate možnost preizkusiti v čudoviti letni kuhinji, prav tako lahko svoj prosti čas preživite v jacuzziju ali pa se sprostite po napornem dnevu v savni. 

V pritličju hiše se nahaja spalnica za goste, kuhinja, jedilnica, vhod v zimski vrt, prostorna kopalnica, ter osrednji dnevno-bivalni prostor, ki združuje prostore v zaokroženo celoto. Dodaten čar osrednjemu prostoru doda romantičen kamin, ki v zimskem času prijetno ogreva hišo. 

Po lesenih stopnicah navzgor se nahaja glavna spalnica z izhodom na balkon z lastno kopalnico, ki prehaja v utility prostor in dve otroški sobi. Ena izmed otroških sob ima prav tako izhod na skupen balkon.

Galerija s čudovitim razgledom se nahaja v najvišjem delu hiše in si jo lahko uredite po svojih željah.

Parcela je ograjena oziroma zasajena z visokimi cimpresami. Pred hišo nas pričaka čudovit naraven ribnik ter visoke grede. Prav tako imate urejen prostor za parkiranje (pod streho). Parcela vam nudi veliko možnosti za kreiranje okolice po vaših idejah. 

Lokacija hiše se nahaja le 5 km oddaljenosti do Brežic, kjer imate na voljo celotno infrastrukturo in sicer lekarna, splošna bolnišnica, urgentni center, pošta, upravna enota, banke, Fakulteta za turizem, osnovna šola, vrtec, gostinski lokali, trgovine, itd. Ena izmed znamenitosti, ki si jo lahko ogledate je tudi Grad Brežice. 

Dodatni stroški kupca ob nakupu nepremičnine/pogoji prodajalca: Plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od prodajne cene.

V primeru, da je vaš nakup vezan na prodajo vaše nepremičnine, vam z veseljem pojasnimo optimalne možnosti za prodajo in nakup, ki bi ustrezale vašim željam in življenjskem slogu.

Skladno s sklenjeno posredniško pogodbo vas skupaj z lastniki prijazno vabimo na ogled!

Lastnosti nepremičnie:
  • Mirna lokacija

Nepremičninski strokovnjak

Urška Hočevar
  • +386 51 681 666
  • urska.hocevar@stan.si
Izpostavljena ponudba

Ste nezadovoljni v vašem stanovanju ali hiši? Z veseljem vas popeljemo do zamenjave.

oddajte vaše želje