Zgodba

Smo prva agencija v Ljubljani, ki vam nudi vse na enem mestu in vas varno popelje skozi proces reševanja nepremičninskih izzivov. 

Že 21. leto se vsaki stranki posvetimo tako, kot bi nepremičnino prodajali, kupovali, oddajali oz. najemali zase ali za svojo družino.

Z bogatim naborom informacij in dolgoletnimi izkušnjami, vam zagotavljamo varno prodajo, oddajo, nakup, najem ali zamenjavo nepremičnie, kot tudi svetovanje pri davčnih in pravnih vprašanjih, ločitvenih postopkih in razdružitvi skupnega premoženja, postopkih dedovanja, investiranja v nepremičnine, in obnovah. 

Zelo veliko pozornosti namenimo starejši populaciji ljudi pri prodaji ali zamenjavi njihove nepremičnine in iskanju njim ustrezne nepremičnine na primerni lokaciji.

Z zagotovostjo lahko zatrdimo, da  prodajalci in kupci, se dnevno zavedejo, da ključ do varne in brezskrbne nepremičninske transakcije, ni dovolj le spletna objava,  temveč  ustrezna in celovita strokovna znanja in izkušnje. 

Tako kot je znano,  če si za popravilo vašega avtomobila poiščete mehanika, če vas  zob boli se odpeljete zobozdravniku, če pa želite nepremičninske storitve, pa poiščete nepremičninske strokovnjake  STAN.